Loading...
 Start Page
MIA BOΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΥΡΙΟ
Κλίκ για μεγέθυνση
Κυριακή 11 Νοέ 2018
O Θούριος βρέθηκε ξαφνικά να τριγυρνάει στους δρόμους της πόλης μας,ουρλιάζοντας απο τον πόνο,εθελοντής μας κατάφερε να τον βρεί και να προσπαθήσει να περιποιηθεί την πληγή του(Κυριακή αργά το βράδυ,κανένα κτηνιατρείο ανοιχτό)και να προσπαθήσει να τον περιορίσει κάπου με ασφάλεια,μέχρι να ξημερώσει Δευτέρα και να μεταφερθεί στην Πάτρα.Το πόδι του,είχε πρηστεί και πονούσε πολύ,ακόμα κ ο τόσο έντονος πόνος δεν τον σταμάτησε απο την ανάγκη του για ζευγάρωμα και έτσι το έσκασε.Το επόμενο πρωί μας ειδοποίησαν και πάλι,είχε μετακινηθεί γυρω στα 10χλμ,με αυτό το τραύμα,ευτυχώς εθελοντής μας και πάλι τον εντόπισε και τον μετέφερε στο γιατρό.Αγνωστο σκυλί σε εμάς τους εθελοντές έτσι ελπίζαμε να έχει χαθεί απο κάποιο σπίτι και γρήγορα να βρεθεί την οικογένεια του.
Έχει σπάσει το κόκαλό του,επιβαρύνθηκε πολύ με όλη αυτή τη μετακίνηση.Δεν έχει κανέναν,θα φιλοξενηθεί επι πληρωμή αν δεν βρεθεί κάποιος να ανοίξει το σπίτι του.
Καλούμε σε βοήθεια,ο Θούριος χρειάζεται φιλοξενία για να αναρρώσει ή ακόμα καλύτερα μια οικογένεια,αλλιώς το κόστος φιλοξενίας ανέρχεται στα 5 ευρώ την ημέρα συν τα έξοδα της επέμβασης.

Όποιος θέλει να βοηθήσει με τη φιλοξενία του μπορεί να επικοινωνήσει με τη σελίδα μας. Για χρηματική ενίσχυση για την κάλυψη των παραπάνω, μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό στο λογαριασμό μας ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με
IBAN GR50 0172 5130 0055 1308 9073 133 , στην Τράπεζα Πειραιώς ή στο paypal μας filozwikosaigialeias@hotmail.com.

Στις φωτογραφίες ο Θούριος στο κτηνιατρικό τραπέζι.

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice