Loading...
 Start Page
ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ
Κλίκ για μεγέθυνση
Πέμπτη 21 Μάρ 2019
Βρέθηκε να περιφέρεται,με ένα σκοινί δεμένο,στον λαιμό,κυκλοφορούσε σαν χαμένος,ώσπου τον χτύπησε αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε.Ο Γίγαντας χτυπήθηκε στην Κορίνθου στο Αίγιο πριν λίγες μέρες, αργά το βράδυ με βροχή. Για να μπορέσουμε να τον κουβαλήσουμε χρειάστηκαν 4 άνθρωποi,πλέον χειρουργήθηκε για το σπάσιμο στο πόδι του και βρίσκεται στην ανάρρωση. Λόγω του μεγάλου του μεγέθους (60 κιλά και πλέον), μόνο η λάμα για το πόδι του και τα αναγκαία για το χειρουργείο κόστισαν 450€. Ο Γίγαντας φιλοξενείται μέχρι να μπορέσει να δέσει το πόδι του κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Χρειάζονται χρήματα για να καλυφθεί το κόστος του χειρουργείου αλλά και της φιλοξενίας του, όπως χρειάζεται κι ένα σπίτι για να αγκαλιάσει αυτό το μαλλιαρό κορμάκι και να του προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεται.
Είναι μεγάλη ανάγκη να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποπληρωμή του χειρουργείου του για να μπορούμε να βοηθήσουμε και για άλλες περιπτώσεις. Βοηθήστε μας με όποιο ποσό μπορείτε, κάθε ποσό είναι σημαντικό.
Ο λογαριασμός μας είναι: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με IBAN GR50 0172 5130 0055 1308 9073 133 , στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice