Loading...
 Start Page
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ
Κλίκ για μεγέθυνση
Σάββατο 19 Ιαν 2019
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ(20/3/19) Ο BULLET, χειρουργήθηκε,αναρρώνει,χαμογελά στραβά αφού λείπει σχεδόν όλο το μάγουλο, χοροπηδά σαν παλαβός, αλλά εξακολουθεί ακόμη να έχει ανάγκη τη βοήθεια σας.

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΥΙΟΘΕΣΙΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ!

Θα θυμάστε σίγουρα όλοι αυτή τo πληγωμένο σκυλάκο,που στην αρχή νομίζαμε είχε τρυπηθεί απο αιχμηρό αντικείμενο,στο πρόσωπο..ήταν τα δεκάδες σκάγια στο στόμα που του είχαν καταστρέψει σχεδόν όλη την γνάθο,ένα δαπανηρό ,δύσκολο χειρουργείο,που δεν΄ήταν το τελευταίο.

Πρέπει να φτιάξουμε το ποδαράκι του, που λόγω παλιού κατάγματος που κόλλησε στραβά, του δημιουργεί πρόβλημα στις κινήσεις και μελλοντικά θα του δημιουργήσει πρόβλημα στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη. Πρέπει να χειρουργηθεί ή με λάμες τιτανίου, ένα πανάκριβο υλικό που μόνο η αγορά του μπορεί να φτάσει τα 800-900€, για εσωτερική οστεοσύνθεση, ή με απλές λάμες για εξωτερική οστεοσύνθεση, της τάξεως των 400-450 €.

Η πιο ακριβή επιλογή είναι πιο ασφαλής για το ζώο με καλύτερη έκβαση, πιο σταθερή κι αξιόπιστη, ενώ η δεύτερη πιο φθηνή επιλογή είναι εύθραυστη, πιο επώδυνη και χρειάζεται περισσότερο χρόνο αποθεραπείας και προσοχή...

Και το πιο μικρό ποσό είναι σημαντικό. Κάντε την κατάθεσή σας με την αιτιολογία "BULLET" και το ονοματεπώνυμό σας, στον λογαριασμό μας:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με IBAN GR50 0172 5130 0055 1308 9073 133 , στην Τράπεζα Πειραιώς.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ BULLET ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 1000€ ΚΙ ΟΛΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, μιας και βρίσκεται σε φιλοξενία επί πληρωμή σε πανσιόν, πρέπει να στειρωθεί, να χειρουργηθεί στο πόδι, να εμβολιαστεί και να τσιπαριστεί.

Αναλυτικότερα έως τώρα:

Κόστος χειρουργείων στη γνάθο 550€,

κόστος φιλοξενίας 280€ κι ανεβαίνει,

κόστος φαρμάκων 90€,

κόστος εξετάσεων 70€, χωρίς να υπολογίσουμε τα έξοδα μεταφοράς κι άλλα μικροέξοδα



Μετά τα τροχαία και τις εγκαταλήψεις,ήρθε αυτό το περιστατικό κακοποίησης να μας θυμίσει πως υπάρχουν ακόμα πιο επικίνδυνοι άνθρωποι γύρω μας.Το χτύπησαν σε ένα χωρό,με αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο τόσο που πρέπει να υπέφερε για ώρα,όπως και το δεξί μπροστινό ποδαράκι,είναι πρησμένο,δεν μπορεί να μπεί ακόμα στο χειρουργείο,παρά μόνο όταν ξεπρηστεί,θα μείνει σε ιατρική φιλοξενία και έπειτα θα χρειαστεί αποκατάσταση στα πίσω του πόδια που έχουν κολήσει κ πηγαίνουν προς τα έξω.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, με οποιοδήποτε ποσό, μπορεί να καταθέσει στο λογαριασμό μας ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ με IBAN GR50 0172 5130 0055 1308 9073 133 , στην Τράπεζα Πειραιώς

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice