Loading...
 Start Page
Η ιστορία της Ρούμπη
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 26 Φεβ 2018
Όταν ειδοποιηθήκαμε για τη Ρούμπη δεν είχε περάσει από το μυαλό μας ότι θα αντικρίζαμε ένα τόσο γλυκό πλάσμα σε μία τόσο άθλια κατάσταση.

Όταν κατέφθασαν εθελοντές μας στο σημείο αντίκρισαν ένα μάτσο κόκαλα να προσπαθεί να διασχίσει τη Λεωφόρο έξω από το συνεργείο όπου σύχναζε.

Η πληροφορίες που έχουμε για τη σκυλίτσα, από τον ιδιοκτήτη του συνεργείου, είναι πως η Ρούμπη είχε εγκαταλειφθεί 2 μηνών και εκ τότε εγκαταστάθηκε εκεί. Αργότερα τη μετέφερε και για στείρωση (όπου ο Κτηνίατρος της έκανε μερική στείρωση), ενώ πέρυσι χτυπήθηκε και από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα ένα χτυπημένο πόδι και χτυπημένη λεκάνη.

Εθελοντές μας μετέφεραν τη Ρούμπη στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά όπου έγιναν εξετάσεις. Πέρα από τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η γλυκιά γιαγιούλα είναι και σχεδόν τυφλή!

Χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο Κτηνιατρείο για μία εβδομάδα.
Η Ρούμπη λοιπόν διαγνώστηκε με:
-Μαστίτιδα.
-Διογκωμένο συκώτι.
-Μία μονάχα ωοθήκη.
-Εξάρθρωση του πίσω άκρου από τραυματισμό.
-Τέλος, με ζάχαρο.

Για όλα αυτά έγιναν:
-Αιματολογικός έλεγχος.
-Υπέρηχος.
-Ακτινογραφίες.

Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο καταφύγιο του Συλλόγου μας υπό την συνεχή φροντίδα και παρακολούθηση των εθελοντών μας και κάνει καθημερινά ενέσεις ινσουλίνης και μετρήσεις για το ζάχαρο (πρωί-βράδυ), ακολουθεί αγωγή με φαρμακευτικό σιρόπι για το συκώτι της και τρέφεται καθημερινά με κοτόπουλο και φρέσκα λαχανικά ή ψάρι με φρέσκα λαχανικά σύμφωνα με τη συμβουλή των Κτηνιάτρων.

Πρόκειται για μία γλυκιά Πιτμπουλίτσα 15 ετών που έχει θέληση για ζωή παρότι τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Θα το παλέψουμε πλάι της κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μας!

Όποιος μπορεί να βοηθήσει, έστω και με 1 ευρώ, για το χρέος που οφείλουμε στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά, για τη Ρούμπη, είναι μία τεράστια ανακούφιση για εμάς καθώς τα περιστατικά είναι πολλά καθημερινά και δυσκολευόμαστε πάρα πολύ!

Υ.Γ.: Όποιος μπορεί να βοηθήσει οικονομικά θα δοθεί λογαριασμός του Κτηνιατρείου (μην ξεχνάτε την αιτιολογία "Ρούμπη").
Υ.Γ.2: Το ιδανικό για μία τόσο ταλαιπωρημένη και άρρωστη γιαγιούλα θα ήταν να άνοιγε κάποιος το σπίτι και την αγκαλιά του για όσο καιρό ακόμη της μένει (φυσικά με την συνεχή φροντίδα και βοήθεια από τους εθελοντές μας).

Επικοινωνία: 6945367391.

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice