Loading...
 Start Page
Επείγουσα οικονομική βοήθεια
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 16 Μάρ 2020
Ζητάμε την βοήθεια όλων σας !!
Η ζωή στη χώρα μας κοντεύει να σταματήσει λόγω του κορονοϊού και των μέτρων που έχουν παρθεί για την αντιμετώπιση του.

Παρ όλα αυτά όμως , εμείς οφείλουμε να συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα να παλεύουμε για όλα τα ζώα που βρίσκονται υπό τη φροντίδα μας

Δυστυχώς όμως η σωρεία των περιστατικών, μας έχει αποδυναμώσει και κάνουμε έκκληση της βοήθειας σας γιατί πλέον δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε

Δυο 5 μηνών κουτάβια εγκαταλείφθηκαν στο Χαμόμυλο. Η Μπόνυ χρειάστηκε δύσκολο χειρουργείο αποκατάστασης του αριστερού ώμου και ωμοπλάτης που είχαν γίνει κομμάτια από χτύπημα από αυτοκίνητο, ενώ ο αδελφός της ο Κλάιντ χρειάστηκε να νοσηλευτεί για σοβαρή γαστρεντερίτιδα και αποκατάσταση έλκους του αριστερού ματιού του.

Ο Σέβιν ο γλυκύτατος μαυρόγατος που βρέθηκε στην οδό Σεβαστείας χτυπημένος από αυτοκίνητο, αφού νοσηλεύτηκε για τις πληγές του, χρειάζεται τώρα χειρουργείο, προκειμένου να γίνει αφαίρεση της σπασμένης κοτύλης από τη λεκάνη και ψευδάρθρωση στο υγιές οστό του ποδιού μαζί με αποκατάσταση τραυματισμού και εντρόπιου στο αριστερό του μάτι.

Η Αρτεμις, η χοντρούλα μας από την οδό Βέρδη, ζώο που έχουμε στειρώσει και φροντίζεται χρόνια από τη φιλόζωη γειτονιά της, κατέπεσε ξαφνικά. Νοσηλεύεται σε μια προσπάθεια να γλυτώσει τη ζωή της αφού διαπιστώθηκε αδιάγνωστος διαβήτης σε προχωρημένο στάδιο, σε σημείο που υπερέβαινε τη δυνατότητα μέτρησης του μηχανήματος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη σοβαρή παρενέργεια της κέτωσης του οργανισμού, με απλά λόγια της αυτοδηλητηρίασής του. Η νοσηλεία για τη ρύθμισή της προβλέπεται ιδιαίτερα δαπανηρή.

Το κόστος για αυτά τα περιστατικά, που είναι μόνο τα σοβαρότερα από όσα καθημερινά αντιμετωπίζουμε, θα αγγίξει τα 2000 ευρώ. Συγκεκριμένα, τα δύο αδελφάκια Μπόνυ και Κλάιντ κόστισαν 1000 ευρώ, ο Σέβιν κοστίζει 250 ευρώ, ενώ η Αρτεμις νοσηλεύεται με 150 ευρώ την ημέρα, για άγνωστο αριθμό ημερών.

Με την υγειονομική κατάσταση της χώρας μας, να κάνει προβληματική την οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, κάνουμε έκκληση βοήθειας, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και να σταθούμε όρθιοι αυτή τη δύσκολη ώρα.

Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει, μπορεί να κάνει κατάθεση με την ένδειξη "για ιατρικά περιστατικά" στο λογαριασμό :
Όνομα: ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

IBAN: GR6801107200000072065215922

BIC: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ETHNGRAA

Αρ. Λογαριασμού: 720/ 652159-22

Ονομα Τράπεζας: Εθνική Τράπεζα

Σας ευχαριστούμε

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice