Loading...
 Start Page
Γιορτή Υιοθεσίας
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 23 Μάι 2022
Σας περιμένουμε το ερχόμενο Σάββατο 28/5 και ώρα 18:00 στην γιορτή υιοθεσίας που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου μπροστά στην Εθνική Τράπεζα.
Ο Σταμάτης, η Αμάντα, η Ναόμι, η Μπλάκι, ο Τζούλιαν, ο Κοντός, ο Prince, ο Lucky, η Ραφαέλα και ο γκρίφης θα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά και να σας κλέψουν την καρδιά! Είναι μόνο από κάποια από τα αδεσποτακιά μας που έχουμε βοηθήσει στην κοινωνικοποίησή τους και μπορούν να γίνουν μέλη της οικογένειάς σας!

Ο Σταμάτης είναι 3 χρονών, 30 κιλά. Λατρεύει τις βόλτες, κύριος στο αυτοκίνητο, λατρεύει τα παιχνίδια και τα χαδια, είναι υπάκουος, εξαιρετική παρέα για θηλυκά σκυλιά!

Η Αμάντα είναι 2,5 ετών περιπου, μικρόσωμη (9-10 κιλα), στειρωμενη, εμβολιασμενη με πρόσφατες εξετάσεις αίματος.
Τα πάει καλά με τα περισσότερα σκυλιά και γνωρίζει τη βόλτα με το λουρί. Είναι πολύ παιχνιδιαρα και φιλική!

Η Ναόμι είναι 2 χρόνων περίπου, στειρωμένη, εμβολιασμενη και υγιής. Είναι μεσαίου μεγέθους (16 κιλά). Τα πάει εξαιρετικά με όλα τα σκυλια αρσενικά και θηλυκά και είναι πολύ παιχνιδιαρια, φιλική και συντροφικη! Λατρεύει τις βόλτες με το λουρί και ειναι πολυ υπακουη!

Ο Τζούλιαν είναι 6 ετών, μεσαίου μεγέθους (19 κιλά), εκπαιδευμένος σε βασικές εντολές και τώρα μαθαίνουμε και agility! Είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος και με πρόσφατες εξετάσεις αίματος. Τα πάει πολύ καλά με όλα τα θηλυκά, αλλά όχι με όλα τα αρσενικά!

Η Μπλάκι είναι 11 μηνών, μικρο-μεσαίου μεγέθους, φιλική με ανθρώπους και με άλλα σκυλιά. Γνωρίζει από λουρι και είναι πολύ παιχνιδιαρα!

Ο Lucky είναι ημίαιμος ποιντεράκος, 10 χρονών, που έζησε όλη του ζωή σε ένα μπαλκόνι. Είναι φιλικός με όλα τα σκυλιά και με ανθρώπους! Γνωρίζει από βόλτα με λουρί!

O Prince είναι 3 ετών περίπου, ημίαιμο λυκόσκυλο, πολύ καλός με άλλα σκυλιά και πολύ φιλικός!

Ο Κοντός είναι 1 έτους περίπου, στειρωμενος, εμβολιασμενος και τσιπαρισμένος. Γνωρίζει τη βόλτα με το λουρί. Είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους και με άλλα σκυλιά. Δεν τα πάει καλά με γάτες. Λατρεύει τις βόλτες με το αυτοκίνητο!

Ο Γκρίφης είναι 2-3 χρονών, ούτε 5 κιλά,, απομακρύνθηκε πριν μήνες από ακατάλληλο χώρο και ακόμα μαθαίνει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους!

Η Ραφαέλα είναι 5 μηνών και θα γίνει μικρο-μεσαίου μεγέθους (12 κιλά περίπου). Θα δοθεί τσιπαρισμένη, με τα πρώτα της εμβόλια και με την προϋπόθεση να στειρωθει στην κατάλληλη ηλικία. Είναι πολύ φιλική με όλα τα σκυλια θηλυκά και αρσενικά, παιχνιδιαρα και εξαιρετικά χαδιάρα! Δεν ξέρει, όμως, ακόμα να περπατάει στο λουρί.

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice