Loading...
 Start Page
Βοήθεια για τη Ρέιν
Κλίκ για μεγέθυνση
Παρασκευή 03 Απρ 2020
Κάποιοι από εσάς μπορεί να θυμάστε εκείνη την ανάρτηση περίπου ένα χρόνο πριν ,15 Απριλίου 2019. Η Ρέιν βρέθηκε μέσα στη βροχή σε πολύ άσχημη κλινική εικόνα... Ένα χρόνο παλεύουμε..αρχικά με ερλιχείωση, αναιμία,εκατοντάδες παράσιτα και πληγές στο κορμάκι της,με λοιμώξεις ,με το ζάχαρο, με φοβίες μιας και το ζώο είναι τυφλό, με τόσα πολλά προβλήματα που το έφτασε εκεί η ανθρώπινη ανευθυνότητα.
Ένας χρόνος γεμάτος θεραπείες μα με πολύ αγάπη από τους ανθρώπους που τη φιλοξενούν και το αποτελεσμα είναι να έχει αλλάξει προς το καλύτερο δυνατό, να έχει πραγματικά αγαπηθεί όσο της αξίζει και να έχει από πάνω της μια μαμά που τη φροντίζει και τη περιποιείται μέρα νύχτα.
Αναμένουμε δικαστήριο το οποίο είχε προγραμματιστεί τέλος Απριλίου..καθώς το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου είχε υποβάλλει μήνυση στη κυρία που το είχε και το έφτασε σε αυτή τη κατάσταση τότε. Όμως, η σημερινή μας ανάρτηση δεν είναι για αυτά... Αυτά θα τα λύσσουμε στα δικαστήρια με τον εισαγγελέα.
Η σημερινή μας ανάρτηση είναι γιατί χρειαζόμαστε τη #βοήθεια σας.
Ένα πολύ δύσκολο περιστατικό με συνεχώμενες εξετάσεις , θεραπείες, ειδικές τροφές, όπου το κόστος ένα χρόνο τώρα είναι εκατοντάδες ευρώ. Αυτή τη στιγμή η Ρέιν νοσηλεύεται καθώς δίνει ακόμα μία μάχη. Παλεύουμε και εμείς μαζί της. Δυστυχώς το ζάχαρο είναι μια πάθηση που προκαλεί πολλά θέματα στο ζώο. Τα #έξοδα_νοσηλείας και εξετάσεων της αυτή τη στιγμή έχουν ξεπεράσει τα 800 ευρώ και κάθε μέρα το ποσό ανεβαίνει.
Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλα ,αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή για όλους μας , χρειαζόμαστε τη δική σας ελάχιστη ατομική #βοήθεια.
Οποιαδήποτε #κατάθεση στο λογαριασμό μας με αιτιολογία Ρέιν για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να της δίνουμε αυτό που της αξίζει.
ALPHA BANK Επωνυμία: Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας Κερατσινίου
Αριθμός λογαριασμού: 492 00 2002 002411
IBAN: GR90 0140 4920 4920 0200 2002 411
Καθώς εκκρεμμεί το διακστήριο δεν θα δημοσιεύσουμε τα στοιχεία της κλινικής που νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο. Ευχαριστούμε για τη καταννόηση και τη βοήθεια σας.
Οι κοινοποιήσεις θα μας βοηθησουν!!

για να δείτε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook.https://www.facebook.com/FilozoikoSomateioNikaiasKeratsiniou/

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice