Loading...
 Start Page
SOS Δ. Αττική πώς μπορείτε να βοηθήσετε
Κλίκ για μεγέθυνση
SOS Δ. Αττική πώς μπορείτε να βοηθήσετεSOS Δ. Αττική πώς μπορείτε να βοηθήσετεSOS Δ. Αττική πώς μπορείτε να βοηθήσετεSOS Δ. Αττική πώς μπορείτε να βοηθήσετε
Παρασκευή 17 Νοέ 2017

Η ομάδα μας συντονίζει σε συνεργασία με φιλόζωους πολίτες της Μάνδρας, των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και άλλα φιλοζωικά σωματεία που επιχειρούν στην περιοχή παροχή βοήθειας στα ζώα της Δ. Αττικής. 

Αυτές τις μέρες ο σκοπός μας είναι ξεκάθαρος και αφορά σε:

1. Επανενώσεις χαμένων ζώων με τους ιδιοκτήτες τους

2. ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ για όσα ζώα πρέπει να απομακρυνθούν από την περιοχή. Οι φιλοξενίες είναι αποκλειστικά για 2-6 μέρες. 

3. ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ στα ζώα που δίνονται για υιοθεσία και οι εθελοντές της Δ. Αττικής δεν έχουν πλέον σπίτια για να τα φιλοξενήσουν. 

4. Ταϊσμα αδέσποτων ζώων στις περιοχές και παροχή δωρεάς ΞΗΡΑΣ ΤΡΟΦΗΣ οργανωμένα και αποτελεσματικά προκειμένου να βοηθηθούν όσα περισσότερα ζώα γίνεται και να μην χάνουν χρόνο οι εθελοντές στα τηλέφωνα. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ:

1. Στέλνετε φωτογραφίες από ζώα που έχετε βρει ή ψάχνετε. Θα δημοσιεύονται στο άρθρο ΧΑΘΗΚΑΝ - ΒΡΕΘΗΚΑΝ Δ. ΑΤΤΙΚΗ το οποίο και θα ενημερώνεται συνεχώς για να βλέπετε νέες φωτογραφίες και θα βρίσκεται στην κατηγορία Blog - Άρθρα του www.dogsvoice.gr

2. Όσοι μπορείτε να φιλοξενήσετε ζώα (μόνο Αττική) συμπληρώνετε τη φόρμα https://docs.google.com/forms/d/1UJG1SEgGG8BofZzr9Ggsuuauv3C8pbzrMxJEqM9wNzE/edit

3. Όσοι ενδιαφέρεστε να ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ αδέσποτο ζώο από τις πληγείσες περιοχές θα ενημερωθείτε εντός των επομένων ημερών που θα έχουμε πλήρη εικόνα για τα αγνοούμενα ζώα. 

4. Όσοι θέλετε να προσφέρετε ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ θα ανακοινώσουμε ειδικά σημεία περισυλλογής τροφών τη Δευτέρα το πρωί. Αυτή τη στιγμή επιδιώκουμε να δωριστούν μεγάλες ποσότητες από εταιρείες ζωοτροφών και σε αυτή την κατεύθυνση θα έχουμε νεότερα άμεσα. 

5. Όσοι θέλετε να προσφέρετε εθελοντική εργασία: Αττική Οδός, έξοδος 2, προς Μαγούλα και μπαίνετε Μάνδρα. Μετά το δημαρχείο θα βρείτε τους φιλόζωους που επιχειρούν στην περιοχή και νόημα έχει να έρθετε εθελοντές ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ για να βοηθήσετε σε μεταφορές ζώων σε φιλοξενίες ή στο γιατρό. 

6. Για την περιοχή της Ν. Περάμου ισχύει ακριβώς το ίδιο. Προσεγγίζετε μέχρι το σημείο που επιτρέπει η αστυνομία μονο όσοι έχετε αυτοκίνητο. 

Το τηλέφωνο του Dogs' Voice είναι το 210 3008100 καλέστε μας μόνο αν υπάρχει ανάγκη. Τα τηλέφωνα των εθελοντών είναι αναρτημένα στη σελίδα μας στο facebook δέχονται συνεχώς κλήσεις και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες, μην καλείτε αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη. 

Θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους. Αυτή τη στιγμή η πρόσβαση ειναι περιορισμένη, αναμένεται νέα κακοκαιρία μην επιχειρήσετε να πάτε στην περιοχή χωρίς προηγούμενη συνεννόηση.

Μαζί, μπορούμε. Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και τη στήριξη σας. 

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice