Loading...
 Start Page
Animal Solidarity Greece του Υπουργείου Εσωτερικών για δωρεές ξηράς τροφής και κτηνιατρικών υπηρεσιών σε Δήμους
Κλίκ για μεγέθυνση
Σάββατο 04 Απρ 2020
Εδώ και 10 μέρες προτείνουμε ως Dogs' Voice εγγράφως στους αρμόδιους φορείς τη σύμπραξη ιδιωτών με ΚΕΔΕ για άμεση δωρεά τροφής σε Δήμους που έχουν έλλειψη με τη διαφάνεια του Υπουργείου Εσωτερικών. Σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, το κάνει πραγματικότητα!

Πριν από λίγο ανέβηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η πρωτοβουλία #AnimalSolidarityGreece (Αλληλεγγύη για τα ζώα στην Ελλάδα), μια πρόταση του Υφυπουργού Θοδωρή Λιβάνιου, με στόχο εταιρείες που παράγουν τροφή για ζώα και κτηνίατροι να δωρίσουν αγαθά και υπηρεσίες σε Δήμους σε όλη την Ελλάδα που έχουν σοβαρή έλλειψη και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της υγειονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η καταγραφή αναγκών των Δήμων γίνεται μέσα από την Κεντρική Ένωση Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και η καταγραφή των προσφορών των ιδιωτών από την ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.



Οι προσφορές διοχευτεύονται στην ΚΕΔΕ από το Υπουργείο προκειμένου οι δωρέες να φτάσουν εκεί όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη.

Ανάγκες προς κάλυψη από δωρεές:
  1. Ξηρά τροφή για γάτα και σκύλο.
  2. Ειδική τροφή για ιπποειδή και παραγωγικά ζώα σε ανάγκη.
  3. Κτηνιατρικές υπηρεσίες από κτηνιάτρους σε όλη την επικράτεια για παροχή έκτακτης βοήθειας σε ζώα.
  4. Φάρμακα που χορηγούνται σε ζώα.
  5. Μεταφορές αγαθών.
Και τώρα ξεκινάει ο μαραθώνιος συγκέντρωσης βοήθειας για τα ζώα και σωστής, υπεύθυνης διανομής όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

Η οργάνωση μας είχε ήδη κάνει έκκληση σε εταιρείες για δωρεά ξηράς τροφής σε Δήμους και υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση που ελπίζουμε να αξιοποιηθεί σωστά από ΚΕΔΕ και Υπουργείο ώστε η τροφή να καταλήξει στους εθελοντές πολύ γρήγορα.

Είναι πολύ σημαντικό η ΚΕΔΕ να φροντίσει ώστε οι δωρέες να διοχευτούν εκεί όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη και να δοθούν στους ανθρώπους που ταϊζουν καθημερινά αδέσποτα ζώα στο Δήμο τους! 
Κοινοποιήστε και διαδώστε ώστε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες και αγαθά που αφορούν ζώα να προσφέρουν ακόμα περισσότερα! 
 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice