Loading...
 Start Page
Σκύλοι με αναπηρίες: εβδομάδα ευαισθητοποίησης #adoptMina
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 09 Οκτ 2017

Η Μίνα είναι ένας πανέμορφος σκύλος. Από αυτούς τους μικρόσωμους, τους μικρούς σε ηλικία, με εξαιρετικό χαρακτήρα που όταν ανεβάζουμε αγγελία υιοθεσίας το τηλέφωνο χτυπά μανιωδώς και πολλοί θέλουν να υιοθετήσουν.

Όμως η Μίνα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έκτοτε είναι ένας σκύλος με αναπηρία. Και το τηλέφωνο δεν χτυπάει και είναι σαν από εκείνη την ημέρα να μην είναι για όλους τους άλλους ο υπέροχος σκύλος που ξέρουμε. 

Η εξαιρετική ομάδα "Αδέσποτα Μυστήρια Ελευσίνας" φρόντισε το χειρουργείο της Μίνας και την επί πληρωμή φιλοξενία της, ο Βασίλης Τσιγκούρας (+2 feet) έφτιαξε για τη Μίνα το καταπληκτικό καροτσάκι της και η Μίνα είναι πλέον ένας χαρούμενος σκύλος, που τα πάει καλά με όλους και που με το καροτσάκι της μπορεί να γυρίσει τον κόσμο. 

Αλλά η δια βίου επί πληρωμή φιλοξενία της είναι πλέον αδύνατη. Οι εθελοντές της Ελευσίνας δεν έχουν άλλο την οικονομική δυνατότητα να πληρώνουν κάθε μήνα για να είναι η Μίνα σε ένα ιδανικό περιβάλλον. Η Μίνα αξίζει να βρει το δικό της σπίτι.

Για αυτή την εβδομάδα στόχος είναι να βοηθήσουμε τη Μίνα:

1. Κοινοποιούμε την αγγελία υιοθεσίας της https://goo.gl/Y6uuVq 

2. Στηρίζουμε τα Αδέσποτα Μυστήρια με συμβολή στα έξοδα της Μίνας: Τράπεζα Πειραιώς GR28 0172 0250 0050 2508 2706 446 Δικαιούχος Αδέσποτα Μυστήρια Ελευσίνας.

 

Με αφορμή την ιστορία της Μίνας και την οικονομική στήριξη που σας καλούμε να παρέχετε στα Αδέσποτα Μυστήρια Ελευσίνας για τα έξοδα της φιλοξενίας της ξεκινάμε από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τους σκύλους με αναπηρίες και συγκεκριμένα:

Δευτέρα: Θα κάνουμε καμπάνια υιοθεσίας της Μίνας και στήριξης των εξόδων της.

Τρίτη: Θα παρουσιάσουμε ανθρώπους που ζουν με σκύλους με αναπηρίες και τις ιστορίες τους. 

Τετάρτη: Θα παρουσιάσουμε ιστορίες ανθρώπων με αναπηρίες και εμπειρίες θεραπευτικής επαφής με σκύλους. 

Πέμπτη: Θα φιλοξενήσουμε συνέντευξη της Δανάης Θανοπούλου, ειδικής φυσικοθεραπεύτριας ζώων, Physio4paws.

Παρασκευή: Θα φιλοξενήσουμε συνέντευξη του Βασίλη Τσιγκούρα (+2 feet) που θα μας μιλήσει για τα αναπηρικά αμαξίδια.

Καθόλη τη διάρκεια της καμπάνιας θα χρησιμοποιούμε το hashtag #adoptMina καθώς ελπίζουμε πώς θα βρεθεί επιτέλους το σπίτι που θα αγκαλιάσει τον υπέροχο χαρακτήρα της! 

Όλοι μαζί μπορούμε!

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice