Loading...
 Start Page
Πρόγραμμα επιδοτούμενων στειρώσεων για το Δήμο Αλίμου
Κλίκ για μεγέθυνση
Δευτέρα 12 Μάρ 2018

Επιβραβεύουμε τους Δήμους που εφαρμόζουν το φιλοζωικό μας πρόγραμμα, οργανώνοντας προγράμματα επιδοτούμενων στειρώσεων αδέσποτων αλλά και δεσποζομενων ζώων πολιτών που ανήκουν στα χαμηλά εισοδήματα με χρηματοδότηση αποκλειστικά από ιδιώτες χορηγούς χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ από το κονδύλι του Δήμου για τα αδέσποτα ζώα. 

Για τον Δήμο Αλίμου, θα συνεργαστούμε με την υπέροχη ομάδα της Animal Action και θα στειρώσουμε από τις 14.03.2018 έως τις 18.05.2018 πληθυσμό 150 αδέσποτων γατών του Δήμου Αλίμου με στόχο να ανακουφίσουμε τις δύο μεγάλες γατο-αποικίες του Δήμου και να μειώσουμε τον πληθυσμό αδέσποτων γατών κατά 10% μέσα στο 2018 καθώς η δράση αυτή θα επαναληφθεί και τον Σεπτέμβριο του 2018 για ακόμα 200 γάτες.

Η περισυλλογή, η επανένταξη και η μεταφορά των ζώων στους συμβεβλημένους με την Animal Action κτηνιάτρους θα γίνει από φιλόζωους εθελοντές δημότες Αλίμου σε απόλυτη συνεννόηση με τον Δήμο Αλίμου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Στέφανο Διαμαντή. 

Οι χορηγοί του προγράμματος θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες με video έκπληξη και θα έχουν προσφέρει στο Δήμο Αλίμου 150 στειρώσεις συνολικής αξίας 5.000 ευρώ μέσα από τη δράση που οργανώνει το Dogs' Voice τους τελευταίους δύο μήνες. 

Ευχόμαστε να εφαρμόσουμε αντίστοιχα προγράμματα και σε άλλους Δήμους σε όλη την Ελλάδα.

Το επόμενο πρόγραμμα μας θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στον Δήμο Ελευσίνας και θα αφορά σε 150 στειρώσεις θηλυκών δεσποζόμενων κατοικιδίων πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice