Loading...
 Start Page
Διαχείριση κρίσης πυρόπληκτων ζώων Ανατολικής Αττικής
Κλίκ για μεγέθυνση
Πέμπτη 02 Αύγ 2018

Άλλη μια καταστροφή, άλλη μια κρίση για να μας διδάξει το αυτονόητο. Ενωμένοι είμαστε ανίκητοι. 

Από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου το βράδυ ενημερωθήκαμε για τις πυρκαγιές στην Κινέτα και ανοίξαμε τον μηχανισμό διαχείρισης κρίσης για να βοηθήσουμε τα ζώα της περιοχής. Που να φανταστούμε ότι ακολουθούσαν λίγο μετά Μάτι, Καλλιτεχνούπολη, Νέος Βουτζάς και Ραφήνα. 

Με τη φόρμα φιλοξενίας στον αέρα, πάνω από 1000 σπίτια άνοιξαν μέσα σε 5 μέρες για να φιλοξενήσουν προσωρινά πυρόπληκτα ζώα μέχρι να επανενωθούν με τους ιδιοκτήτες τους ή να δοθούν για υιοθεσία.

Η ανταπόκριση του κόσμου συγκλονιστική. Χιλιάδες τα μηνύματα για προσφορά εθελοντικής εργασία, τροφής και φαρμάκων. Συγκινητικοί και οι κτηνίατροι που δεν έλειψαν λεπτό δίπλα από τα ζώα που βρίσκονταν σε ανάγκη.

Το Dogs' Voice, η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία (ΠΦΟ), η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος, το Vets4life στο Πικέρμι, το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων στην Παιανία, τα ιατρεία των Κανελλοπούλου, Κρητικός, Καρανάσιος, το φιλοζωικό σωματείο Ραφήνας Πικερμίου Πήγασος, το φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα η Κοίτη, οι Αδέσποτες Φωνές, ο ΣΚΑΙ με το Ολοι μαζί Μπορούμε ενωμένοι μαζί με εκατοντάδες εθελοντές συντονίσαμε μια τεράστια επιχείρηση διάσωσης των ζώων που επλήγησαν. Για τα παραγωγικά ζώα τεράστιο το έργο του κτηνιάτρου Θεόδωρου Καναβού στην Ελευσίνα που οργάνωσε 5 αποστολές και δεν έλειψε λεπτό από δίπλα τους και για τα άγρια ζώα τεράστια η συμβολή της ΑΝΙΜΑ για την προστασία άγριας ζωής.

Αυτός είναι ο απολογισμός των ημερών:

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice