Loading...
 Start Page
Η Κιαρα υιοθετήθηκε!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
Σάββατο 27 Αύγ 2016
Η Κιαρα μας ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!
Kiara Adopted!!!
Ειμαστε απίστευτα χαρούμενοι για αυτην την υιοθεσια!
Η τυχη χαμογελασε διάπλατα στην μικρη μας πριγκίπισσα σε ενα πλασμα που αν θυμαστε κάποιοι ηρθε στην παρεα μας με τον χειρότερο τροπο. Πέρυσι το καλοκαιρι πολλα τηλέφωνα και μυνηματα για μια αποστεωμένη σκυλιτσα που δεν μπορούσε να σταθεί καν στα ποδια της. Οταν την είδαμε και εμεις απο κοντα δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε οτι ζούσε. Δωσαμε μεγάλο αγώνα για να κρατηθεί στην ζωη να εμπιστευτεί ξανα τους ανθρωπους να γινει ενα φυσιολογικό σκυλι. Εναν χρόνο ηταν πανω στο καταφυγιο και δεν πηρε ποτε μια ευκαιρια να αποδείξει ποσο υπέροχο πλασμα ειναι.
Υπαρχουν ομως κάποιοι ανθρωποι αγγελοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν που ειναι εδω για να μας αποδείξουν οτι υπαρχει ακομα ελπίδα για κάθε πλασμα.
Ενας απο αυτούς ειναι και ο αγαπημένος μας φίλος ο Χριστόφορος Καρσαμπας που άνοιξε για δευτερη φορά την αγκαλιά του σε δικο μας σκυλακι μετα την Αγαπη το κυνηγοσκυλο που βρηκαμε παρατημένο στο Θολοποταμι!
Η κούκλα μας λοιπόν υιοθετήθηκε απο αυτον τον υπέροχο ανρθωπο και το ευχαριστω ειναι πολυ λιγο για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας!
Το προσωπο της λάμπει απο ευτυχια και ετσι της αξιζει να ειναι και μονο!
Χριστόφορε να εισαι παντα καλα!
Σ ευχαριστουμε για ολα!

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice