Loading...
 Start Page
Σάββατο 27 Αύγ 2016
Για τον περισσότερο κόσμο το καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση, ξεγνοιασιά, ωραίες αναμνήσεις...
Για τα φιλοξενούμενα ζώα του Συλλόγου, όμως, καθώς και τους εθελοντές μας, το καλοκαίρι πάντα φέρνει μαζί του αγωνία για την ευζωία των ζώων αφού οι δωρεές και οι υιοθεσίες ελαχιστοποιούνται.
Αυτή τη στιγμή το καταφύγιο, για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των φιλοξενούμενων ζώων, χρειάζεται 260 κιλά τροφής για σκύλους, 60 κιλά τροφής για κουτάβια, 60 κιλά τροφής για γάτες και 15 κιλά τροφής για μωρά γατάκια την ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!
Όλα τα έξοδα της σίτισης καλύπτονται από τους λιγοστούς εθελοντές & εικονικούς γονείς και από περιστασιακές δωρεές. Ο Σύλλογος δεν λαμβάνει καμία επιχορήγηση ή οικονομική βοήθεια από κάποιο κρατικό θεσμό και πάντα υπάρχουν χρέη στα pet shop, αποθήκες & κτηνιάτρους καθώς αδυνατούμε να καλύψουμε τις τεράστιες αυτές ανάγκες, ειδικά αυτή την περίοδο του χρόνου.
Απευθύνουμε έκκληση στήριξης σε όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει με προσφορά τροφών για τα αδέσποτα ζώα που φιλοξενούμε.
Εάν μπορείτε να βοηθήσετε στην προσπάθειά μας, επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα στη σελίδα για λεπτομέρειες ή στο τηλέφωνο 6944949741!
Σας ευχαριστούμε!

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice