Loading...
 Start Page
Πρώην αδέσποτοι σκύλοι γίνονται σκύλοι θεραπείας
Κλίκ για μεγέθυνση
Παρασκευή 30 Σεπ 2016

Το Dogs' Voice είναι πάντα ενεργό σε κάθε προσπάθεια ευτυχίας αδέσποτων ζώων.

Στο πλαίσιο αυτής μας της δρασης και της συνεργασίας μας με την ομάδα της Athens Therapy Dogs παρακαλούμε τις φιλοζωικές της πλατφορμας μας που δραστηριοποιούνται στην Αττική να μας υποδείξουν σκύλους που έχουν υπό την φροντίδα τους και πληρούν τα κατωτέρω κριτήρια προκειμένου να εκπαιδευτούν δωρεάν από την Athens Therapy Dogs ως σκύλοι θεραπείας και να υιοθετηθούν από δύο οικογένειες με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Η ράτσα του σκύλου ΔΕΝ αποτελεί κριτήριο για την εκπαίδευση του ούτε η ηλικία ωστοσο σκύλοι έως 3 ετών θα προτιμηθούν εφόσον κριθούν κατάλληλοι.

Στοιχεία χαρακτήρα του προτεινόμενου σκύλου που θα αξιολογηθεί από εκπαιδευτή της Athens Therapy Dogs για να επιλεγεί προς υιοθεσία:

1.Δέχεται φιλικά ξένους ανθρώπους

2.Δέχεται ήρεμα τα χάδια ανθρώπων & παιδιών και αγαπάει τις αγκαλιές
3.Κυκλοφορεί ήρεμα-χαλαρά μέσα σε πλήθος
4.Είναι κοινωνικοποιημένος με άλλα σκυλιά
5. Να μην έχει οποιαδήποτε είδους φοβία
6. Αντιδράει ήρεμα και με σιγουριά σε περισπασμούς. Δεν θα πρέπει να πανικοβάλλεται, να αμύνεται ή να φέρεται επιθετικά.
7. Μην γίνεται κυριαρχικός την ώρα του φαγητού ή όταν του παίρνουν κάποιο παιχνίδι, να μην εκδηλώνει γενικότερα επιθετική συμπεριφορά και να μην έχει υποβληθεί σε παλαιού τύπου εκπαίδευση για φύλαξη.
8.Μένει με άλλα άτομα, για μικρό χρονικό διάστημα (χωρίς την παρουσία του κηδεμόνα του) και να μην αγχώνεται υπερβολικά.

9. Να είναι υγιής.

Αυτή η πρωτοβουλία είναι μόνο η αρχή για πολλές αντίστοιχες δράσεις που θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την Athens Therapy Dogs.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice