Loading...
 Start Page
Καλοκαιρινές διακοπές με το σκύλο μας. Γίνεται!
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 12 Ιούλ 2016

Φανταστείτε να κλείνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και να σκέφτεστε πόσο χαρούμενα θα παίζει ο σκύλος σας στην παραλία. Για αρκετούς αυτές οι εικόνες μένουν μόνο όνειρα και σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια εξοχική κατοικία να πάτε όλοι μαζί η επιλογή ενός καλού pet sitter φαίνεται μονόδρομος.

Και ποιός δεν έχει κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο που θεωρητικά επιτρέπονται κατοικίδια και να μη δεχθεί ερωτήσεις όπως: "Πόσα κιλά είναι το σκυλάκι σας;" "Γαβγίζει;" "Μαδάει;" και πολλά πολλά ακόμα που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι θα χρειαστεί να αγχωθούμε για πράγματα εντελώς ασήμαντα.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες ξενοδόχοι γίνονται περισσότεροι δεκτικοί στα κατοικίδια μας και κάποιοι παρέχουν και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Και εμείς που έχουμε κατοικίδια όμως γινόμαστε πιο υπεύθυνοι και μαθαίνουμε να σεβόμαστε τους γύρω μας και να μην αφήνουμε τον σκύλο μας να γίνεται ενοχλητικός. Για όλα λοιπόν υπάρχει μια μαγική ισορροπία. Στο Dogs' Voice επιμένουμε να παίρνουμε τους σκύλους μας διακοπές. Να μην χάνουμε καμία ανάμνηση μαζί τους.

Μερικά tips για να περάσετε όλοι τέλεια:

1. Διαλέξτε ένα πραγματικά pet friendly ξενοδοχείο: Πώς θα το καταλάβετε; Μιλήστε με τον ξενοδόχο. Προετοιμάστε τον σωστά και καταλάβετε αν είναι πραγματικά άνετος ή αν θα σας χαλάσει τις διακοπές. Σεβαστείτε πάντα το κατάλυμα και μην αφήνετε τον σκύλο σας πολλές ώρες μόνο στο δωμάτιο.

2. Παραλίες: Κάποιοι ενοχλούνται από τους σκύλους μας όταν κάνουν μπάνιο στη θάλασσα μαζί μας. Ο νόμος δυστυχώς είναι με το μέρος τους όχι όμως για να μας ακολουθήσει ο σκύλος μας στην παραλία καθότι εκεί δεν υπαρχει καμία απαγόρευση. Φτιάξτε μια όμορφη μεγάλη σκιά, σε ένα δροσερο μέρος και ανάλογα με τους γύρω σας απολαύστε ένα υπέροχο μπάνιο μαζί. Βρείτε ένα πιο απόμερο σημείο για να είστε σίγουροι!

3. Εστιατόρια: Η χαλαρή διάθεση του καλοκαιριού και τα τραπεζάκια σε εωτερικούς χώρους είναι η ιδανική συνθήκη για να έρθει μαζί μας στο εστιατόριο! Αν δεν ενοχλεί ζητιανεύοντας φαγητό ή κυνηγώντας τον σερβιτόρο να του πάρει το ορεκτικό μην το σκέφτεστε καν!

4. Μπαρ: Σε μουσική χαμηλής έντασης σε εξωτερικό χώρο μπορούν να ακολουθήσουν. Σε εσωτερικό χώρο με κάπνα και μουσική σε υψηλή ένταση είναι απαγορευτικό. Μπορούν να μείνουν στο δωμάτιο και να κοιμηθούν ήσυχα μέχρι να γυρίσουμε!

5. Νοικιασμένο αυτοκίνητο: Οδηγείτε προσεκτικά και τοποθετήστε τον σκύλο σας στα πόδια του συνοδηγού για να μη χρειαστεί να καθαρίζετε τα καθίσματα πριν παραδώσετε το αυτοκίνητο!

Λύσεις υπάρχουν και ανάλογα με τη διάθεση δεν θα θυμάστε καν όσα χρειάστηκε να σκεφτείτε για να περάσετε όλοι υπέροχες διακοπές.

Καλό καλοκαίρι!

 

 

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice