Loading...
 Start Page
Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το περιοδικό Κατοικίδια εν δράσει!
Κλίκ για μεγέθυνση
Τρίτη 25 Οκτ 2016

«Κατοικίδια εν Δράσει», το νέο δωρεάν περιοδικό και πληρέστερος οδηγός για τα κατοικίδια!

Το περιοδικό «Κατοικίδια Εν Δράσει» είναι ένα νέο περιοδικό που απευθύνεται σε όλους τους κηδεμόνες και φίλους των ζώων συντροφιάς, με σαφή στόχο την υπεύθυνη κηδεμονία τους. Ώριμο αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων, πρωταρχικά της 20ετούς εμπειρίας και επιστημονικότητας του εκδότη του κ. Γουλιέλμου Βασίλη, αλλά και με έμπειρους συνεργάτες αρθρογράφους, καθένας ξεχωριστός επαγγελματίας ή σημαντικός εθελοντής, σε εποχές που όλοι όσοι διαθέτουν ενσυναίσθηση και νιώθουν όπως τα ζώα και δίνουν καθημερινά το δικό τους αξιοσέβαστο αγώνα για αυτά. Ένα περιοδικό που φιλοδοξεί να έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή των μικρών μας φίλων.

Το Περιοδικό Κατοικίδια Εν Δράσει θα φτάνει μελλοντικά κάθε 3 μήνες σε όσους το επιθυμούν ταχυδρομικά, εντελώς δωρεάν (με μια απλή εγγραφή στο blog.petsinaction.gr), με πολλές πληροφορίες….με πολλές ιδέες και πολλά δώρα! Θα μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε! Να γράφετε, να φωτογραφίζετε, να μας ενημερώνετε για τη ζωή σας με τον μικρό σας φίλο. Το περιοδικό θα αναφέρεται στη κοινή ζωή μας με το σκύλο, τη γάτα, τα τρωκτικά, τα ψάρια, τα πτηνά και τα ερπετά. Θα μάθουμε για την ιστορία τους, το ρόλο που έχουν στην καθημερινότητα μας και τους ιδανικούς τρόπους ώστε να συμβιώνουμε αρμονικά μαζί τους. Ένα περιοδικό που θα σας παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η ευζωία τους.

Το περιοδικό αυτό εκτός από την ενασχόληση του με τα κατοικίδια, θα περιλαμβάνει επίσης άρθρα φιλοζωικά καθώς και συνεντεύξεις όπου μέσα από αυτά θα διαφαίνεται και το έργο εθελοντικών ομάδων που δρούνε στην Ελλάδα με στόχο την επίτευξη της ευζωίας αυτών των πλασμάτων, αλλά και τη διάσωση χιλιάδων ψυχών που συναντώνται καθημερινά στο δρόμο να παλεύουν για τη ζωή τους, με μόνο όπλο την ελπίδα τους. Αλλά και θα δίνει πολλές πρωτοπόρες ιδέες για να στηρίξει εκπαιδευτικούς στην διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων φιλοζωίας.
Το περιοδικό στοχεύει στο να αναδείξει όλα τα οφέλη από την συνύπαρξη ζώων και ανθρώπου που είναι πλέον καταγεγραμμένα από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και κοινά αποδεκτά. Όταν σκεφτόμαστε άλλωστε τη συνειδητή κηδεμονία ενός κατοικίδιου θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους, ώστε να πάρουμε την καταλληλότερη για εμάς απόφαση. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όμως πάντα είναι ότι ένα ζώο συντροφιάς θα έχει ανάγκη της φροντίδας μας για όλη τη ζωή του, κατά τη διάρκεια της οποίας όμως θα μας προσφέρει στιγμές ξεκούρασης, διασκέδασης, ξεγνοιασιάς. Στιγμές γεμάτες θετικά συναισθήματα. Η ζωή δίπλα σε ένα κατοικίδιο είναι ένα μαγευτικό ταξίδι!

Η εγγραφή γίνεται πολύ εύκολα στο blog.petsinaction.gr!

 

Γίνε και εσύ ένας κρίκος σε μια αλυσίδα αγάπης

© Copyright 2015 - 2024 Dogs' Voice